red line 2North Well Gefro AS
har fått nye eiere

 

North Well Gefro AS (NWG) har fått
nye eiere:  Runestad Investering AS
og Ranyard Eiendom AS
(Randaberg Industries AS).

NWG fortsetter som eget selskap
med samme kjernevirksomhet,
som er å lage og reparere utstyr til
oljebransjen. Vi vil 
framover kunne
tilby et
utvidet spekter av tjenester, 
løsninger og produkter sammen med
våre nye eiere og deres
samarbeids-
partnere.


Vi vil hver dag gjøre vårt ytterste
for at våre kunder skal bli fornøyde!

 

 

Driftstans kosterNorth Well Gefro´s kompetente medarbeidere reduserer kostnadene gjennom effektive prosesser på reparasjon, vedlikehold og dokumentasjon av mekanisk utstyr til oljeindustrien. Vi har en betydelig produksjonskapasitet som gjør oss til en av Norges ledende aktører innen oljebransjen. Gjennom et høyt servicenivå, effektiv logistikk og smidige samarbeidsformer, jobber vi kontinuerlig for å være en attraktiv kvalitetsleverandør innen våre disipliner og fagområder.

ERFARING OG KUNNSKAP

Helt siden 1980 har NWG vært en høykvalitets leverandør og et foretrukket kompetansesenter innen maskinering, sveising og mekaniske tjenester. Les mer om historien til NWG, og hvordan våre erfaringer og kvaliteter vil komme til din fordel.

aboutbut

LEDENDE I NORGE

NWG er blant landets ledende mekaniske verksteder innen produksjon og vedlikehold av mekanisk utstyr til oljeindustrien. Som totalleverandør tilbyr vi en rekke løsninger hvor service og kvalitet står høyt gjennom hele prosessen. Les mer her.

 services

SIKKERHET FØRST!

Helse, miljø, sikkerhet og kvalitet er en integrert del av alle våre aktiviteter, og er høyt prioritert i hele virksomheten. Les mer om våre sertifiseringer og prosedyrer, og hvordan vi jobber mot å ha null skade på personell, miljø og materiell til enhver tid.

 hmsk

m2 UTEOMRÅDE/LAGRING

achilles

m2 PRODUKSJON/LOGISTIKK

iso

%

OPPETID

NWG har erfaringen, kompetansen, og utstyret til å håndtere enhver reperasjon og justering. Ta kontakt med oss for å sikre deg en ressurs du kan stole på.